Què fem?

Extrem Team és una empresa multidisciplinar centrada en la consultoria turística especialitzada, la planificació física i EL entrenaments outdoor.

Consultoria en turisme esportiu i actiu

Planifiquem, gestionem i executem les campanyes de màrqueting, coordinem els serveis externs per a empreses i ens ocupem de la captació de clients nacionals i internacionals. Som consultors especialitzats en el desenvolupament i gestió de productes i destinacions turístiques de Turisme Actiu i Esportiu: diagnosis, plans de viabilitat econòmica, plans d’usos i desenvolupament, plans de màrqueting comercialització i comunicació.

Creació de productes integrals. Som uns apassionats del disseny de rutes i xarxes de camins: hem treballat en el disseny de rutes de senderisme, BTT, a cavall, totes elles georeferenciades i digitalitzades i amb llibre de ruta o roadbook.

Preparació física i entrenaments guiats

Un dels punts forts d’Extremteam és el servei de planificació d’entrenaments i els entrenaments guiats a la natura dirigits pel Lluís Capdevila i adreçats a esportistes d’elit i amateur.

Clients que han confiat en nosaltres: